logo Thuisverpleging Care Home

Praktische info

THUISVERPLEGING BOONE dienst
Meer dan enkel zorgverlening

Waar onze thuisverpleging het verschil maakt

Petra, Jordy en hun team gaan voor meer dan louter zorgverlening. Naast hun stevige ervaring en hun uitgebreide zorgaanbod is hun luisterende oor een extra troef. Ze nemen de tijd om elke patiënt op zijn gemak te stellen en een praatje te slaan. Geen bandwerk bij Care@Home, want hier is iedereen uniek.

Wij helpen patiënten in Gijzenzele, Melle, Gontrode en Merelbeke. Ook in Bottelare, Gentbrugge, Ledeberg en Gent rijden we uit. Verder doen we Wondelgem, Mariakerke, Drongen en Evergem aan. Tot slot staan we in voor thuisverpleging in Sleidinge, Zwijnaarde en Sint-Amandsberg. Van een uitgestrekte werkregio gesproken!

Laat snel van u horen als u wil weten wat onze thuisverpleging precies inhoudt. Wij verschaffen u met plezier een woordje uitleg.

Onze kernwaarden

PBCG home scaled
Nood aan discrete thuisverpleging?

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen!

THUISVERPLEGING BOONE dienst

Elektronisch patiëntendossier

Wij gebruiken sinds oktober 2017 een elektronisch patiëntendossier. Dat is een programma dat het RIZIV via een tablet aan ons ter beschikking stelt.

Heeft u een afspraak met één van onze verpleegkundigen? Gelieve dan uw identiteitskaart klaar te leggen. Zo kunnen wij nog vlotter werken!

Altijd open voor suggesties

Zoals u zal merken, vinden wij een vlotte communicatie met onze patiënten, familie en andere zorgverleners erg belangrijk.

Daarnaast geven wij om uw mening! Heeft u opmerkingen of suggesties? Geef die dan gerust door! Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.